onsdag 27 april 2011

27/4

Lönen från förra månadens jobb trillade in idag. 13.406:- trillade in på kontot, känns ganska bra så här i efterhand även om det mesta (allt?) kommer gå till räkningarna som trillar in resten av året. Har en stulen/tappad/försvunnen mobiltelefon som jag betalar på året ut och lite till troligtvis.

Det har vart en lugn dag även idag, solen lyser, svetten rinner och hästarna är hungriga. Även jag börjar bli hungrig och mina yoggisar med konstig smak börjar ta slut. För köpa fler när vi landar i NJ till helgen. Åt en yoggi med smak av jordgubb idag och det var nog något av det äckligaste jag ätit på mycket länge. Den smakade så konstgjort att svenskt lightgodis hade smakat äkta. Kan ärligt säga att lemon cream pie smakar 100 gånger bättre (som om det skulle va mindre tillsatser i den?).

Mat, borde verkligen äta något snart. Frågan är bara vad, är inte sugen på något just nu. Hur gått låter egentligen "Stuffed pepper" (fylld paprika)? 

Mat-paus

Okej, nu har jag ätit. Eller okej, fyllningen gick ned men den slajmiga mysko paprikan med någon konstig tomatsoppa runt gick i soporna. Den var oätbar, blev en yoggi med Bostan cream pie till efterätt. Känns som ni bara tror att jag äter yoggi. Men riktigt så illa är det inte, dom har bara massa roliga smaker, därför jag nämner dom.

Jag borde inte sitta här längre, jag borde börja packa ned mitt rum i väskan igen. Det närmar sig. Jag har gjort den här resan förr, den är inte rolig. Sist hade jag turen att tillsammans med Peter (han som körde hette det) få sitta i trucken hela vägen. Det var riktigt skönt måste jag säga. Den här gången har jag inte samma tur, den här resan kommer tillbringas på en höbal inne hos hästarna tillsammans med Malin (förhoppningsvis får vi varsin höbal). Hoppas ryggen kommer palla den resan, 260 mil.. det är många mil, riktigt många mil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar