onsdag 25 maj 2011

I två dagar har solen tittat fram, det hart vart så skönt. Hoppas verkligen att hagarna torkar upp fort så vi slipper de blöta lerpölarna som hästarna med nöje smetar in sig i.

Somnade riktigt tidigt igår, redan klockan fem på eftermiddagen. Vet inte varför egentligen, men så blev det. Vaknade till vid sju och somnade omgående om igen och vaknade inte fören klockan ringde 3.30. Har tagit lång tid att komma igång idag, tror det blev för mycket sömn.

I Söndags blev det en dag på köpcentret (Målet). Blev en plånbok (Calvin Klein), tre par trosor (Calvin Klain) och några t-shirts rikare. Söndagen var för övrigt seg, hade någon minimal form av bakfylla från Lördagens "utgång". Det var en fruktansvärt trevlig kväll på "bykrogen", det hinkades öl, kastades handdukar och skrattades. 

Mina babies har en svacka, dom växer så det knakar. Tror hingsten kommer bli otroligt stor när han är färdigväxt, just nu är han ganska ojämn. Bakändan är lite högre än vad den borde vara.

Blodsockret ligger i övekant istället för i underkant, nu ökar vi Insulatarden istället.. Vilket iof känns bättre, slipper stoppa känningar hela tiden som jag gjorde innan. Har lite mer kontroll på det nu än tidigare.

Kom nyss in efter en promenix med CC, Cosmo och Mako (cosmo och mako är Alec och Ericas hundar).  Skönt väder var 80F när vi kom innanför dörren vid sju-tiden. art ett väldigt hoppande väder i några dagar, hoppas det rättar till sig och blir fint ett tag nu, vi behöver det.

 Jag och Matt på pubben
 Shopping.
 Panty

 Cc och Malin
Fick nytt namn på starbucks...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar